Laadukkaat ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput Lappeenrannasta

PutkiLux Oy myy ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput Lappeenrannassa ja koko Etelä-Karjalassa. 

Olemme monipuolinen LVI-alan liike, jonka osaaminen kattaa myös ilmalämpöpumppujen, maalämpöpumppujen ja vesi-ilmalämpöpumppujen asennuksen. Saatkin meiltä laadukkaan laitteen avaimet käteen -periaatteella, eli toimituksen lisäksi hoidamme asennuksen, säädöt ja käyttöopastuksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystietomme

Laadukkaita laitteita ja asennukset ammattitaidolla

Saat yritykseltämme laadukkaat, kiinteistöösi ja tarpeisiisi sopivat lämpöpumput tunnetuilta tuotemerkeiltä. Kaikki edustamamme laitteet on suunniteltu Suomen ilmastoltaan vaihteleviin olosuhteisiin ja ne toimivat kaikissa paikallisissa ulkolämpötiloissa. Voit hankkia meiltä lämpöpumput avaimet käteen -periaatteella, eli myymme sinulle laitteen ja asenannamme sen paikoilleen kaikkine tarvittavine sähkötöineen ja säätöineen. Annamme sinulle myös kattavan käyttöopastuksen. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan lämpöpumpun paikan ja annamme tarjouksen juuri sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta. Ota yhteyttä PutkiLux Oy:n ammattilaisiin jo tänään!

Lämmintä ja viileää kustannustehokkaasti

Ilmalämpöpumpuilla ja vesi-ilmalämpöpumpuilla voit lämmittää ja viilentää sisätilat vuodenajan ja tarpeidesi mukaan. Sopiva sisälämpötila lisää asumismukavuutta ja parantaa toimistotiloissa työskentelyolosuhteita. Saat myös laadukkaampaa sisäilmaa.

 

Ilmalämpöpumpun ja vesi-ilmalämpöpumpun avulla pystyt myös säästämään energiaa, luontoa ja pienentämään sähkölaskua. Säästön suuruus riippuu kiinteistössä tällä hetkellä käytössä olevasta lämmitystavasta.

Entä jos investoisit maalämpöön?

Maalämpöjärjestelmä siirtää maaperään varastoituneen, auringon tuottaman lämpöenergian rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämmön talteenotto tapahtuu joko kallioon poratun lämpökaivon tai maahan kaivetun keruupiirin ja maalämpöpumpun avulla. Maahan varastoituneen lämmön avulla voit lämmittää kiinteistösi jopa koko kylmän talven ajan.

 

Investointi maalämpöön maksaa itsensä takaisin. Maalämpöpumpun avulla säästät energiaa ja sitä myöten rahaa. Nykyiset maalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.