Hyödynnä joustavaa SVEA-rahoitusta!

Hae rahoitusta LVI-haaveillesi helposti ja nopeasti

PutkiLux Oy:n palvelut voit toteuttaa nyt myös rahoituksen avulla.  SVEA:n palvelukanavan, Selfin kautta teet kätevästi luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti. Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun rahoitus on ajankohtaista. Luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä asiaa rauhassa. 

Kysy lisää palveluistamme Svea

Saat luottopäätöksen nopeasti

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

 

Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään heti, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

 

Self on uudenlainen luottopalvelu, jossa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni hoituu maksaminen Self -luottopalvelulla joustavasti.

Voit tarkastella kuukausieriä ja hakea luottopäätöksen tästä Erämaksun ja Storepay -luoton yleiset ehdot Jos hakemuksesi on jäänyt kesken, voit kirjautua Self-luottopalveluun uudelleen tästä

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

 

Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %

Svea - Maksa Storepay -erämaksulla

Lisäksi vielä kotitalousvähennys!

Kun mietit LVI-remonttisi kokonaiskuluja, voit laskea mukaan vielä kotitalousvähennyksen.  Vähennystä voit saada kotona tai vapaa-ajan asunnossa tehtävästä remontista, ja se lasketaan aina työnosuudelle. Myös isovanhempien kodissa tehtävään remonttiin on mahdollista hakea verovähennystä. Lisätietoa löydät Verohallinon sivuilta.